Imatra – 07/22/11

Jul22
Event
Saimaa Picnic
When
Friday, July 22, 2011
TBD - 21+ Buy Tickets
Where
Varpasaari
Imatra, Finland

Saimaa Picnic Custom Bike & Rock Show on järjestetty vuodesta 2004 ja paikkana on ollut Imatra, Varpasaari sekä Imatrankosken ranta. Tapahtuman järjestää SCHD ry, jonka jäsenistö työskentelee tapahtuman onnistumiseksi jo lähes ympärivuotisesti. Vuonna 2008 Saimaa Picnic V ylitti 1000 koko viikonlopun lipun lunastaneen vieraa rajan. Jatkuvassa kasvussa oleva tapahtuma pitää sisällään mm. Drive in näyttelyn, paraatiajon kaupungilla, sekä paljon muuta koko perheelle sopivaa päiväohjelmaa. Illan hämärtyessä on luvassa elävää musiikkia mm. kotimaisten huippunimien esittämänä 18 vuotta täyttäneille vieraille.

« Back to the calendar

Share and Enjoy:
  • Print
  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Digg
  • Mixx
  • RSS
 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.